1.7.08

tisdag.

allt förändras.
människor omkring mig förändras och försvinner. varför? eller är det kanske jag som förändras och flyr?
vem fan vet. allt jag vet är att jag är ensam, fast jag inte vill. alla runt omkring mig lämnar mig på ett sätt, och jag lämnar några runt omkring mig på ett sätt. jag ska inte skylla på något för jag gör samma sak, men jag bara fastställer att jag är ensam..

2 kommentarer:

Sofiaa sa...

Jag kommer aldrig lämna dig ensam (igen) Det är en period nu mellan grundskolan och gymnasiet som är skit tufft (om du syftar på vänner) Men såfort du börjar på gymnasiet känns allt bättre. Men som sagt, jag kommer föralltid finnas för dig, för du är underbar, och Sofiaa älskar sin lilla prinsessa Kajsa <3

Anonym sa...

Alla förändras, de är väl så livet ska vara gissar jag! Men jag vill inte förändras..! jag hade de så bra som jag hade de.. men förändringar är väl en del av livet.
Kajsa, jag vill bara att du ska veta att du är en underbar vän! du bryr dig och jag försöker iaf bry mig om dig.. så gott det går! Du betyder väldigt mkt för mig och vill värkligen inte missta en sån kompis som dig! Jag vet inte vad du tycker om mig elelr hur du känner för mig.. men de är iaf så jag känner.. att dig min kompis vill jag värkligen inte missta!.. du betyder för mkt för mig, jag vet att många tror att ajg ahr många kompisar, och det finns även folk som tror att Jag har få kompisar! de är både ja och nej!
Jag har dåligt med vänner som dig! men jag har gott om "vänner" som igentligen inte borde få kallas som vänner, och så finns de folk däremellen!
Vad tycker du om mig? vill du vara min kompis? de kankse jag inte får veta, eller så kanske jag kommer de inom kort!
Vi och världen förändras, och vem vet, jag kanske förändras på fel sätt... Jag älskar dig! <3